Yrjönkatu 31

Yrjönkatu 31

Kamppi, Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki
Yrjönkatu 31 uudistetaan vuokralaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lähes kaikki toiveet, ne villimmätkin, voidaan toteuttaa. Olipa kyse sitten kuntosalista, karaokehuoneesta, joogasalista, keilaradasta tai vaikka zen-puutarhasta kattoterassilla. Onnistuu.

Yrjönkatu 31 on arkkitehtuurillisesti täysin ainutlaatuinen kohde Helsingin ydinkeskustassa. Vuonna 1908 valmistuneen jugend-rakennuksen jokainen kerros huokuu täysin uniikkia tunnelmaa, kekseliäistä tilaratkaisuja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Jos siis etsit toimistoa, joka ei tunnu toimistolta, saattaa tämä olla etsimäsi paikka.

Kiinteistö on uudistettu luovuuden keskukseksi, jossa hallittua hulluutta huokuvat tilaratkaisut ja leikittelevä sisustus luovat täysin omanlaisensa työympäristön. Kiinteistön erikoisuuksiin kuuluu mm. persoonalliset majakkatornit sekä legendaarinen Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.

Sponda on sijoittunut kansainvälisessä GRESB-vastuullisuusarvioinnissa kärkeen jo yhtenätoista peräkkäisenä vuotena vastuullisen kiinteistöalan toimijana sekä toimialamme kestävän kehityksen edistäjänä. Myös Yrjönkatu 31:selle tavoitellaan korkeimman luokan ympäristösertifikaattia.

Urban Collection

Yrjönkatu 31 on yksi Spondan neljästä Urban Collection kohteesta. Nämä rakennukset tullaan peruskorjaamaan täysin, ja niiden on määrä valmistua vuonna 2026. Huippuluokan tilat yhdistävät historiallisen viehätyksen moderniin toiminnallisuuteen. Rakennukset soveltuvat sekä suurille yrityksille että pienille start-upeille – tämä kokoelma tarjoaa monipuolisia toimistoratkaisuja, jotka vastaavat monenlaisiin liiketoimintatarpeisiin.

Tutustu Spondan Urban Collectioniin

 

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Forum-korttelissa, aivan kivenheiton päässä Rautatieasemalta. Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat välittömässä läheisyydessä tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Forum-kortteli on Helsingin vilkkaimpia läpikulkupaikkoja. Sieltä on kulkutunneliyhteys muualle keskustaan, kuten päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin.

Palvelut

Alueen vaihtoehdot ovat lähes loputtomat, olipa kyse sitten lounasravintoloista, afterwork-paikoista tai kulttuurikohteista. Esimerkiksi Kulttuurikasarmi, Amos Rex, Finnkino ja Kiasma sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan etäisyydessä.

Pysäköinti

Lähin pysäköintipaikka on Forumin pysäköintihalli Forum-P (suora hissiyhteys kauppakeskuksesta). Läheisyydessä on useita muitakin pysäköintimahdollisuuksia, kuten Stockmann Aimo Park, P-Eliel ja autoparkki WTC.

Vapaat tilat

 • Liiketila – 2. kerros

  2. kerroksen ravintola- ja liiketilaa erinomaisella sijainnilla. Kerroksessa on myös Koiton salin aula.
  • Pinta-ala

   729 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Katutason liiketilaa erinomaisella sijainnilla. Kerroksessa sijaitsevat myös kiinteistön aula ja sosiaalitilat.
  • Pinta-ala

   653 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 6. kerros

  6. kerroksen uniikkia toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   642 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  5. kerroksen charmikasta toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   601 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 3. kerros

  3. kerroksessa sijaitsee monien mahdollisuuksien Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.
  • Pinta-ala

   594 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 7. kerros

  7. kerroksen luonteikasta ja inspiroivaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   460 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  4. kerroksen uniikkia ja inspiroivaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   388 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 8. kerros

  8. kerrokseen on suunniteltu esimerkiksi lounge-tilaa, kokoushuoneita sekä saunatilat. Kerroksesta on upeat näkymät Narinkkatorin yli Töölönlahden suuntaan. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   347 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  3. kerroksen luonteikasta toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. 3. kerroksessa sijaitsee monien mahdollisuuksien Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.
  • Pinta-ala

   345 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 4. kerros

  Koiton salin parvikerros.
  • Pinta-ala

   274 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  2. kerroksen uniikkia toimistotilaa urbaanissa ilmapiirissä. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   245 m2

  Ota yhteyttä

 • Aula – 1. kerros

  Edustava sisääntuloaula vastaanottopalveluineen.
  • Pinta-ala

   82 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Liiketila 2 729 m2 Vapaa 2. kerroksen ravintola- ja liiketilaa erinomaisella sijainnilla. Kerroksessa on myös Koiton salin aula.
Liiketila 1 653 m2 Vapaa Katutason liiketilaa erinomaisella sijainnilla. Kerroksessa sijaitsevat myös kiinteistön aula ja sosiaalitilat.
Toimistotila 6 642 m2 Vapaa 6. kerroksen uniikkia toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 5 601 m2 Vapaa 5. kerroksen charmikasta toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Liiketila 3 594 m2 Vapaa 3. kerroksessa sijaitsee monien mahdollisuuksien Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.
Toimistotila 7 460 m2 Vapaa 7. kerroksen luonteikasta ja inspiroivaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 4 388 m2 Vapaa 4. kerroksen uniikkia ja inspiroivaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 8 347 m2 Vapaa 8. kerrokseen on suunniteltu esimerkiksi lounge-tilaa, kokoushuoneita sekä saunatilat. Kerroksesta on upeat näkymät Narinkkatorin yli Töölönlahden suuntaan. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 3 345 m2 Vapaa 3. kerroksen luonteikasta toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. 3. kerroksessa sijaitsee monien mahdollisuuksien Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.
Liiketila 4 274 m2 Vapaa Koiton salin parvikerros.
Toimistotila 2 245 m2 Vapaa 2. kerroksen uniikkia toimistotilaa urbaanissa ilmapiirissä. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
Aula 1 82 m2 Vapaa Edustava sisääntuloaula vastaanottopalveluineen.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kamppi, Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki