Enemmän kuin perustoimisto

Yrjönkatu 31

Yrjönkatu 31 on arkkitehtuurillisesti täysin ainutlaatuinen kohde Helsingin ydinkeskustassa. Vuonna 1908 valmistuneen jugend-rakennuksen jokainen kerros huokuu täysin uniikkia tunnelmaa kekseliäiden tilaratkaisujen ja mielenkiintoisten yksityiskohtien ansiosta. Jos siis etsit toimistoa, joka ei tunnu toimistolta, saattaa tämä olla etsimäsi paikka.

Tämä sijainti on tunnettu erinomaisista yhteyksistään, mukaan lukien suora maanalainen yhteys Forumin, Kampin ja päärautatieaseman kanssa. Rakennus on määrä peruskorjata kokonaan vuoteen 2026 mennessä, mikä kohentaa sen historiallista charmia ja lisää moderneja mukavuuksia sekä toiminnallisuutta.

Tämä ainutlaatuinen kiinteistö sopii erinomaisesti keskikokoisen yrityksen pääkonttoriksi, joka etsii inspiroivaa ympäristöä ja ainutlaatuisia tilallisia ratkaisuja. Se on myös ihanteellinen hybridikäyttöön 3-6 käyttäjälle.

Kerroksia 8

Kokonaispinta-ala 6 300 m²

Rakennusvuosi 1907 / 2026

Aula­palvelu

Mahdollisuus omaan tai yhteiseen kunto­saliin

Inspiroiva muodonmuutos luovuuden keskukseksi

Esimerkiksi Raittiusyhdistyksen talona palvellut kiinteistö uudistetaan luovuuden keskukseksi, jonne hallittua hulluutta huokuvat tilaratkaisut ja leikittelevä sisustus luovat täysin omanlaisensa työympäristön. Kiinteistön erikoisuuksiin kuuluu mm. persoonalliset majakkatornit sekä legendaarinen Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi.

Ruoki mielikuvitustasi kaupungin sykkeessä

Yrjönkatu 31 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Forum-korttelissa, aivan kivenheiton päässä Rautatieasemalta. Alueen vaihtoehdot ovat lähes loputtomat, olipa kyse sitten lounasravintoloista, afterwork-paikoista tai kulttuurikohteista. Esimerkiksi Kulttuurikasarmi, Amos Rex, Finnkino ja Kiasma sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Kiasma 450 m

Tavastia 280 m

Forumin lounasvalikoima 50 m

Rautatie- ja linja-autoasema 300 m

Amos Rex 350 m

Kampin lounasvalikoima 100 m

Maailman parasta vastuullisuutta

Sponda jakaa ykkössijan omassa vertailuryhmässään maailman vastuullisimpana kiinteistöyhtiönä kansainvälisessä GRESB-vastuullisuusarvioinnissa. Yhtiö on lisäksi ollut kärkisijoilla yli kymmenenä peräkkäisenä vuotena vastuullisena kiinteistöalan toimijana sekä toimialansa kestävän kehityksen edistäjänä. Myös Yrjönkatu 31:selle tavoitellaan korkeimman luokan ympäristösertifikaattia.

Täydellisen muokattavat

Yrjönkatu 31 uudistetaan vuokralaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä gourmet-keittiön asennus, äänitysstudio tai kattopuutarhakahvila, olemme sitoutuneet toteuttamaan rohkeimmatkin visiosi.

Toimistotilat

 • Toimistotila – 8. kerros

  8. kerrokseen on suunniteltu esimerkiksi lounge-tilaa, kokoushuoneita sekä saunatilat. Kerroksesta on upeat näkymät Narinkkatorin yli Töölönlahden suuntaan. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   347 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 7. kerros

  7. kerroksen luonteikasta ja inspiroivaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   460 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 6. kerros

  6. kerroksen uniikkia toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   642 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  5. kerroksen charmikasta toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   601 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  4. kerroksen uniikkia ja inspiroivaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   388 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  3. kerroksen luonteikasta toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. 3. kerroksessa sijaitsee monien mahdollisuuksien Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.
  • Pinta-ala

   345 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  2. kerroksen uniikkia toimistotilaa urbaanissa ilmapiirissä. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   245 m2

  Ota yhteyttä

 • Aula – 1. kerros

  Edustava sisääntuloaula vastaanottopalveluineen.
  • Pinta-ala

   82 m2

  Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisista huippuluokan toimitiloista Helsingin ydinkeskustassa?

Yhteystiedot

Artikkelit