Omaa rauhaa keskellä kaikkea

Fabianinkatu 23

Jos etsit käytännöllisiä ja kauniita toimistotiloja Helsingin liike-elämän ytimestä, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Fabianinkatu 23 sijaitsee Kaartinkaupungissa, kävelymatkan päästä merellisen Helsingin kaikista mahdollisuuksista, mutta silti omassa suojaisassa sopukassaan.

Rakennuksessa on oma 19 autopaikan pysäköintihalli ja pyörävarasto, mikä takaa helpon pääsyn ja käytännöllisyyden. Tämän tyylikkään kiinteistön remontin on määrä valmistua vuonna 2026, tuoden moderneja parannuksia taloon samalla kun sen klassinen viehätys säilytetään.

Kaunis kiinteistö sopii ihanteellisesti pääkonttoriksi keskikokoiselle yritykselle, joka arvostaa rauhallista ympäristöä ja käytännöllisiä tilaratkaisuja, tai hybridirakennukseksi kahdelle käyttäjälle.

Kerroksia 6

Kokonaispinta-ala 4 279 m²

Rakennusvuosi 1963 / 2026

Aula­palvelu

Katto­terassi

Mahdollisuus omaan tai yhteiseen kunto­saliin

Tyylikkäästi käytännöllinen

Vuonna 1962 rakennetussa kiinteistössä suomalainen muotoiluhistoria kohtaa modernin toimistosuunnittelun älykkäät ratkaisut. Kiinteistön sisäänkäynti on edustava, ja ylimmästä toimistokerroksesta pääsee Fabianinkadulle aukeavalle terassille. Muunneltavuutensa ansiosta rakennus palvelee hyvin erilaisia tarpeita. Enemmän yhteisiä tiloja tai runsaasti yksityisyyttä. Pelkkää asiaa tai pientä luksusta. Lähes kaikki on mahdollista.

Yhteiset tilat sisältävät saunan, kuntosalin, sekä sosiaaliset tilat kuten suihkut ja säilytyslokerot, kun taas tavarahissi tuo logistisen helppouden sitä tarvitseville. Kellarikerroksessa on kokoustiloja ja mahdollisuus auditorioon.

Puistopalavereja ja torikahvittelua

Fabianinkatu 23:n ympäristö tarjoaa roppakaupalla mahdollisuuksia työpäivän ympärille. Lähellä sijaitseva Kauppatori kutsuu viihtymään aamukahville ja Esplanadi kaupungin parhaille lounasapajille – tai vaikka virkistävälle puistopalaverille. Tämän sijainnin helppous ja viehätysvoima ovat vertaansa vailla, tehden siitä ihanteellisen paikan yrityksille, jotka haluavat yhdistää tuottavuuden ja viihtyvyyden.

Erityisempi aamiainen kauppahallissa 350 m

Puistopalaveri Esplanadilla 80 m

Kahvit kauppatorilla 260 m

Aamu-uinnit Allas Sea Poolissa 650 m

Legendaarinen Cafe Kappeli 150 m

Yökerho Kaarle XII 230 m

Maailman parasta vastuullisuutta

Sponda jakaa ykkössijan omassa vertailuryhmässään maailman vastuullisimpana kiinteistöyhtiönä kansainvälisessä GRESB-vastuullisuusarvioinnissa. Yhtiö on lisäksi ollut kärkisijoilla yli kymmenenä peräkkäisenä vuotena vastuullisena kiinteistöalan toimijana sekä toimialansa kestävän kehityksen edistäjänä. Myös Fabianinkatu 23:lle tavoitellaan korkeimman luokan ympäristösertifikaattia.

Täydellisen muokattavat

Fabianinkatu 23 uudistetaan vuokralaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oma espressobaari, hyvinvointikeidas saunan ja höyryhuoneen kera, tyylikäs viininmaisteluhuone tai rauhallinen meditaatiopaviljonki katolla? Onnistuu!

Toimistotilat

 • Toimistotila – 6. kerros

  Ylimmän kerroksen muuntojoustavaa toimistotilaa, josta on rakennettavien lisäikkunoiden ansiosta upeat näkymät Tuomiokirkolle. Kerroksesta löytyy myös saunatilat ja kaksi terassia. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   410 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa, josta on rakennettavien lisäikkunoiden ansiosta upeat näkymät Tuomiokirkolle. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   526 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  4. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   528 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  3. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   556 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  2. kerroksen tehokasta ja muuntojoustavaa toimistotilaa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Toimistokerrosten välille on mahdollista rakentaa sisäportaat.
  • Pinta-ala

   575 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 1. kerros

  Katutason sisääntulokerrokseen on mahdollista toteuttaa valoisa ja näyttävä aula vastaanottopalveluineen. Lisäksi 1. kerros sisältää toimistotilaa, jotka voidaan yhdistää näyttävien sisäportaiden kautta kellaritilaan K1, jonne voidaan rakentaa mm. neuvotteluhuoneita, kuntosali, auditorio, sosiaalitilat, sauna, lounge-tilat ja pyörävarasto. Kerrosten välillä kulkee kaksi henkilöhissiä ja tavarahissi.
  • Pinta-ala

   608 m2

  Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisista huippuluokan toimitiloista Helsingin ydinkeskustassa?

Yhteystiedot

Artikkelit