Viiden tähden työelämää

Korkeavuorenkatu 45

Korkeavuorenkatu 45 tarjoaa modernia ylellisyyttä etsivälle yritykselle upeat tilat Kaartinkaupungin bisneskeskustan ytimessä. Monien mahdollisuuksien jugend-rakennus on visuaalisesti vaikuttava kiinteistö ainutlaatuisella sisäpihalla ja viihtyisällä kattoterassilla. Sijainti merenrannan, Esplanadin puiston ja Vanhan kauppahallin läheisyydessä täydentää kokonaisuuden.

Alun perin vuonna 1912 rakennettu rakennus kokee kattavan peruskorjauksen ja sitä laajennetaan kahdella kerroksella. Rakennuksen arvioitu valmistuminen on vuonna 2026. Peruskorjaushankkeen tavoitteena on parantaa historiallista viehätysvoimaa sekä samalla päivitettää tilat vastaamaan nykyaikaisia viihtyvyyden ja toiminnallisuuden standardeja.

Kätevät pysäköintivaihtoehdot parantavat tämän kiinteistön saavutettavuutta entisestään. Pysäköintipaikkoja on saatavilla suoraan rakennuksen alla sijaitsevassa Aimopark Erottaja -pysäköintihallissa. Omat turvalliset pyöräsäilytystilat löytyvät rakennuksen kellarista.

Tämä vaikuttava kiinteistö soveltuu ihanteellisesti pääkonttoriksi suurelle yritykselle, joka arvostaa historiallista mutta modernia ympäristöä ja toimivia tilaratkaisuja, tai 2-4:lle keskikokoiselle käyttäjälle.

Kerroksia 6

Kokonaispinta-ala 5 867 m²

Rakennusvuosi 1913 / 2026

Aula­palvelu

Katto­terassi

Mahdollisuus omaan tai yhteiseen kunto­saliin

Missä työ kohtaa elämän

Myöhäisjugendin arkkitehtonista aikakautta edustava rakennus uusitaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia viimeistä piirtoa myöten. Rakennusta laajennetaan kahdella kerroksella. Lasinen, katettu ja tilava atrium tarjoaa paitsi ihanteellisen paikan näyttävien tapahtumien järjestämiseen, myös parantaa rakennuksen työntekijöiden hyvinvointia valaisten kerroksia. Mahdollisuus yksityiseen tai yhteiskäyttöiseen huippuvarusteltuun kuntosaliin kannustaa pitämään hyvinvoinnista huolta ja talon arvokasta historiaa huokuvat oleskelutilat houkuttelevat vetäytymään lasilliselle työviikon päätteeksi. Jokaiselle löytyy talosta oma suosikkipaikkansa.

Parhailla paikoilla

Sijainti Helsingin liike-elämän ytimessä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen. Nauti gourmet-liikelounaista ravintola Ginassa, piipahda Esplanadin luksusputiikeissa ja suuntaa vaikka työporukan kanssa aftereille Teatteriin. Alue on palveluiden ja kulttuurin keskus, kaikki tarvittava on mukavasti saavutettavissa. Lähin lounasravintolakin on suunniteltu sijoitettavaksi saman talon alakertaan.

Lounas Café Savoyssa 210 m

Esplanadin puisto 75 m

Legendaarinen Cafe Kappeli 350 m

Svenska Teatern 240 m

Designmuseo 400 m

Hotel Kämp 220 m

Maailman parasta vastuullisuutta

Sponda jakaa ykkössijan omassa vertailuryhmässään maailman vastuullisimpana kiinteistöyhtiönä kansainvälisessä GRESB-vastuullisuusarvioinnissa. Yhtiö on lisäksi ollut kärkisijoilla yli kymmenenä peräkkäisenä vuotena vastuullisena kiinteistöalan toimijana sekä toimialansa kestävän kehityksen edistäjänä. Myös Korkeavuodenkatu 45:lle tavoitellaan korkeimman luokan ympäristösertifikaattia.

Täydellisen muokattavat

Korkeavuorenkatu 45 uudistetaan vuokralaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lähes kaikki toiveet, ne villeimmätkin, voidaan toteuttaa. Olipa kyse huippuvarustellusta kuntosalista, yksityisestä elokuvahuoneesta, sisäkiipeilyseinästä tai rauhallisesta kattopuutarhasta.

Toimistotilat

 • Toimistotila – 6. kerros

  Ylimpään kerrokseen voidaan toteuttaa esimerkiksi avotoimistoa, taukotilaa, loungea sekä saunatilat. Kerroksesta löytyy myös kaksi upeaa kattoterassia. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   573 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  5. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   795.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  4. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   788.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  3. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   789 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 2. kerros

  2. kerroksen muuntojoustavaa toimisto- ja neuvottelutilaa. Tilojen välille on mahdollista rakentaa näyttävä sisäporras. Keskellä kerrosta oleva atrium tuo tiloihin lisää luonnonvaloa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   787 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimisto- ja liiketila – 1. kerros

  Kiinteistöön on näyttävä sisääntulo lämmitetyn, valoisan, lasikattoisen, 15 metriä korkean atriumin läpi. Sisääntulokerrokseen on mahdollista toteuttaa valoisa ja edustava aula vastaanottopalveluineen. Lisäksi 1. kerros sisältää neuvottelutilaa, toimistotilaa, liike/kahvilatilaa ja ravintolatilaa. Aula-alue on muutettavissa iltakäyttöön seminaari- ja juhlatilaksi. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   890.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimisto- ja liiketila – K1 kerros

  K1 kerrokseen on suunnitteilla esimerkiksi neuvotteluhuoneita, jotka on liikkuvien seinien ansioista mahdollista muuttaa isoksi auditorioksi, kuntosali, pyörävarasto ja liiketilojen aputiloja. Lisäksi näyttävät kierreportaat yhdistävät 1. kerroksen ja K1 kerroksen tuoden valoa ja yhtenäisyyttä tilojen välillä. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   603 m2

  Ota yhteyttä

 • Varasto – K2 kerros

  K2 kerrokseen on suunniteltu esimerkiksi sosiaalitilat (sisältäen suihkut, lokerot ja saunat), kuivaushuoneita ja varastotiloja. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   175 m2

  Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisista huippuluokan toimitiloista Helsingin ydinkeskustassa?

Yhteystiedot

Artikkelit