Luovaa hulluutta vai järkevää funktionaalisuutta – Helsingin keskustaan uudistuu neljä identiteetiltään erilaista toimitaloa

Haluaisitko toimitilat, jotka henkivät rohkeaa edelläkävijyyttä, arroganttia ylellisyyttä, kiehtovaa kapinallisuutta tai järkevää funktionaalisuutta? Sponda uudistaa ydinkeskustaan neljä uniikkia toimitaloa, joilla jokaisella on oma kiehtova identiteettinsä. 

Toimiston keskeinen sijainti ja hyvät lähipalvelut ovat nousseet tärkeimmiksi tekijöiksi, joilla houkutellaan henkilökuntaa takaisin toimistolle. Suurin kysyntä keskittyy Helsingin ydinkeskustaan, joka tunnetaan Suomen suosituimpana ja innovatiivisimpana toimitila-alueena Sponda lisää alueen tilatarjontaa tuomalla markkinoille neljä täydellisesti uudistuvaa toimitalokiinteistöä, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen ja erilaisia käyttäjiä inspiroiva identiteettinsä.  

”Brändiä kirkastavat toimitilat kokoavat osaajat yhteen ja kirittävät kasvua.”

Kaikki neljä kiinteistöä tulevat olemaan premium-luokan kohteita, jotka täyttävät korkeimman tason vastuullisuuskriteerit ja soveltuvat tilojensa puolesta niin avo-, monitila- kuin hybriditoimistoksi. Jokaisella on myös huolella valittu sijainti, joka tarjoaa lähipalveluineen ja liikenneyhteyksineen optimaaliset puitteet voimaannuttavan arjen ja inspiroivan työelämän yhdistämiseen.

Mannerheimintie 6:n temppelimäiset sisätilat ja huikea huonekorkeus synnyttävät arvokkaan ilmapiirin, jossa myös vuokralaisyrityksistä profiloituu omien alojensa arvostetuimpia asiantuntijoita.

Itsevarmaa edelläkävijyyttä – Mannerheimintie 6

Kun liiketoiminnassa halutaan olla suunnannäyttäjä, on tärkeää tehdä itsensä näkyväksi. Paraatipaikalla Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Mannerheimintie 6 asemoi vuokralaisen jo osoitteensa perusteella johtavien asiantuntijayritysten joukkoon. Aleksanterin kymnaasina tunnettu kivilinna viettelee vieraat vaikuttavalla arkkitehtuurillaan, komealla sisääntuloportaikollaan ja wieniläishenkisillä juhlasaleillaan. Ydinkeskustan ylle levittäytyvä kattoterassi tarjoaa kaupungin kiehtovimmat keskustanäkymät ja heilauttaa vierailijat hetkessä bisnesmaailman huipulle. Talo yhdistää uniikilla tavalla historiallisen arkkitehtuurin älykkääseen taloteknologiaan ja nykypäivän toimitilaratkaisuihin. Temppelimäiset sisätilat, huikea huonekorkeus ja juhlalliset kaari-ikkunat synnyttävät arvokkaan ilmapiirin, jossa myös vuokralaisyrityksistä profiloituu omien alojensa arvostetuimpia asiantuntijoita. Korkean statuksen toimitalo luo vetovoimaiset puitteet verkostoitumiseen ja tekee niin pienistä kuin isommistakin vuokralaisista kokoaan suurempia vaikuttajia ja suunnannäyttäjiä.

Kiinnostuitko kohteesta? Tutustu toimitaloon lisää! >>

Yrjönkatu 31 yhdistää jugend-arkkitehtuurin luovaan tilamuotoiluun. Kohteen urbaani ilmapiiri ja inspiroivat tilat kannustavat katsomaan asioita uusista näkökulmista ja tekemään odottamattomia ratkaisuja. 

Luovaa kapinallisuutta – Yrjönkatu 31

Etsitkö toimitiloja, joissa voi olla rohkeasti erilainen? Jotka tekevät kapinallisuudesta edelläkävijyyttä ja luovasta hulluudesta huippuosaamista? Keskustan kiehtovimmalla kadulla sijaitseva Koiton talo on uuden sukupolven urbaani inspiraatiorakennus, joka yhdistää linnamaisen jugend-arkkitehtuurin luovaan tilamuotoiluun ja leikittelevään sisustukseen. Tässä talossa asiakaspalaverit järjestetään majakkatorneissa ja yritysjuhlia vietetään legendaarisessa Koiton salissa. Talon värimaailma on rikas ja jokainen kerros on uniikki ja erilainen. Urbaani ilmapiiri ja inspiroivat tilat kannustavat katsomaan asioita uusista näkökulmista ja tekemään odottamattomia ratkaisuja. Tilat tukevat erilaisia työskentelytapoja ja tarjoavat alustan myös uudenlaisille työelämäkokeiluille. Luovuutta ruokkii myös sijainti kuumimpien kulttuurikohteiden naapurissa. Työnteko ei ole näissä tiloissa jatkuvaa puurtamista, vaan myös iloista yhdessäoloa ja virkistävää afterwork-elämää, joka jatkuu saumattomasti kaupungin kiehtovimmalla korttelialueella ja vilkkaimmilla sisäpihoilla.

Kiinnostuitko kohteesta? Tutustu toimitaloon lisää! >>

Korkeavuorenkatu 45 on viiden tähden toimistokiinteistö, jossa menestys, viihtyvyys ja työhyvinvointi kulkevat rinta rinnan. Elegantit tilat tekevät vaikutuksen asiakkaisiin ja toimivat jatkumona laadukkaalle yrityskulttuurille.

Modernia ylellisyyttä – Korkeavuorenkatu 45

Henkiikö yrityskulttuurisi hienostunutta eleganssia ja läpileikkaavaa laatutietoisuutta? Kaartinkaupungin huippupalveluiden keskellä, mutta omassa rauhassa sijaitseva Korkeavuorenkatu 45 on viiden tähden toimistokiinteistö, jossa menestys, viihtyvyys ja työhyvinvointi kulkevat rinta rinnan. Tässä talossa arvostetaan asiantuntemusta ja kunnioitetaan kokemusta, mutta eletään tiukasti kehityksen aallonharjalla. Elegantit tilat ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät vaikutuksen asiakkaisiin ja toimivat jatkumona laadukkaalle yrityskulttuurille ja vahvalle osaamiselle. Työntekijöitä hemmotellaan luksustason palveluilla ja työmukavuudella. Huippuvarusteltu kuntosali kannustaa huolehtimaan hyvinvoinnista ja historiaa huokuvat oleskelutilat houkuttavat jäämään työviikon päätteeksi viinilasilliselle. Aurinkoisella säällä avataan ovi viihtyisälle kattoterassille. Sisäpihan lasikattoinen atrium toimii upeiden juhlien näyttämönä ja vetää alueen vaikuttajayritykset yhteen. Eikä luksus lopu työajan ulkopuolellakaan. Gourmet-tason ravintoloihin ja Esplanadin luksusputiikkeihin on kohteesta vain kivenheiton matka.  

Kiinnostuitko kohteesta? Tutustu toimitaloon lisää! >>

Fabianinkatu 23 on moderni hybriditalo, jonka vetovoima syntyy kotimaisesta designista, moderneista tilaratkaisuista ja ykkösluokan muuntojoustavuudesta – tässä talossa on helppo kasvaa, skaalautua ja verkostoitua.

Fokus funktionaalisuudessa – Fabianinkatu 23

Tehdäänkö yrityksessäsi järkivalintoja? Arvostavatko työntekijäsi erityisesti arjen toimivuutta ja huippuunsa hiottua työmukavuutta? Liike-elämän ytimessä, vetovoimaisessa Kaartinkaupungissa, sijaitseva Fabianinkatu 23 on moderni hybriditalo, jossa on helppo keskittyä olennaiseen. Se nostaa sijainnillaan vuokralaisensa yritysmaailman eturiviin, mutta ei tee esilläolosta turhan suurta numeroa. Tämä talo kerää yrityksiä, joiden tulokset puhuvat puolestaan. Tilat ovat toimivia ja työskentely on tehokasta – ja talossa syntyneet ideat innovatiivisia ja isoja. Tässä talossa panostetaan niihin asioihin, jotka ovat työntekijöille tärkeitä, täydenpalvelun pyöränsäilytystiloihin, rentouttavaan saunaosastoon ja huippuluokan projektitiloihin. Laadukkuuden kokemus syntyy kotimaisesta designista, moderneista tilaratkaisuista ja ykkösluokan muuntojoustavuudesta – tässä talossa on helppo kasvaa, skaalautua ja verkostoitua. Myös ympäristö tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niin luksukseen kuin järkivalintoihinkin. Kauppatori kutsuu aamukahville, merenranta luovalle tauolle ja Esplanadi kaupungin parhaille lounas- ja ostosapajille.

Kiinnostuitko kohteesta? Tutustu toimitaloon lisää! >>

Vuokralaiset mukaan suunnitteluun

Kaikki neljä toimitaloa kuuluvat Spondan Urban Collection –kokoelmaan. Kaikissa kiinteistöissä on käynnistetty huippuarkkitehtien ja workplace-suunnittelijoiden johdolla kokonaisvaltainen uudistustyö, jolla vahvistetaan entisestään toimitalojen identiteettiä ja erityislaatuisuutta. Myös vuokralaisilla on mahdollisuus osallistua tilojen ja palveluiden suunnitteluun.

Kiinnostuitko kohteista? Tutustu Urban Collection -sivustoon! >>

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisista huippuluokan toimitiloista Helsingin ydinkeskustassa?

Yhteystiedot